BESKYTTELSES-STRATEGIER & "BEST PRACTICE"
KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

En serie af opfindelser
Et PRODUKT som du vil sælge indeholder ofte en SERIE AF OPFINDELSER. Det er lidt som en løg med flere lag, eller en lagkage.
Lær hvordan du BESKYTTER HVERT LAG. Brug dette til at STARTE en beskyttelsesstrategi og UDVIKLE den imens du udvikler dit produkt. Dette kaldes også at starte og udvikle en patentportefølje.

Hvad er formålet?
MÅLET med at gøre dette er at FÅ nok TID på markedet, hvor ingen har lov til at kopiere det du har beskyttelse for. I denne periode kan du TJENE din investering IND IGEN og PROFITERE af salget af det beskyttede produkt!

Standardprojekt
Vi bruger et STANDARDPROJEKT til at eksemplificere de vigtige pointer og til at opbygge din strategiske produktbeskyttelses- og patentviden. Det gør vi så du kan bruge større eller mindre dele af disse standardovervejelser til den type projekt du bruger.

Specifikke teknologier
I fremtiden vil vi levere TEKNOLOGISPECIFIKKE STRATEGIER. Det vil inkludere lægemidler, biotech, mekanik, elektronik og digitale opfindelser. Hvis du har forslag til et område, som du synes mangler, må du endeligt give os besked via kontaktformularen. Vi er her for at hjælpe dig!

Hvert af disse problemer kan opstå med (ond) vilje eller ved et uheld - og i en hvilken som helst form for samarbejde. Du kan lære om hvornår du skal være ekstra omhyggelig og opmærksom i vores kurser.

Brug din viden
Brug din produktbeskyttelses- og patentviden fra vores kurser, så det bliver helt naturligt for dig at være opmærksom på de faldgruberne.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.