FØR DU LANCERER- KAN NOGET BLOKERE DIT SALG?KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

Fri bane til at sælge dit produkt
Er du ved at lancere et produkt? Er du sikker på at ingen ejer f.eks. patenter der kan blokere dig?
At kende andres rettigheder bør altid være en prioritet - og i mange tekniske områder er det altafgørende at kende til dem så tidligt som muligt. Denne information og patentviden kan man tage med i sin beslutningsprocess omkring i prodktudviklingen, beskyttelsesstrategien eller salgsstrategien. Dette kaldes at undersøge om man har "Freedom to Operate".

Undgå spildte penge

Som oftest, og specielt for små eller mellemstore virksomheder, et det kritisk at kende til potentielt blokerende rettigheder. I langt de fleste tilfælde er det vigtigt at kende disse rettigheder lang tid før en produktlancering, så du ikke ender med at spilde penge på et produkt som du ikke må lancere.

Håndter riskoen
Kurserne i denne kategori giver dig viden om hvordan du finder, evaluerer risikoen af og håndterer trejdeparts rettigheder, altså rettigheder ejet af andre end dig selv.

Øv dig - det er en anden form for patentviden
Det er værd at træne denne form for patentviden, da den er anderledes end den måde vi normalt tænker på patenter der skal beskytte vores produkter.

Hvert af disse problemer kan opstå med (ond) vilje eller ved et uheld - og i en hvilken som helst form for samarbejde. Du kan lære om hvornår du skal være ekstra omhyggelig og opmærksom i vores kurser.

Brug din viden
Brug din produktbeskyttelses- og patentviden fra vores kurser, så det bliver helt naturligt for dig at være opmærksom på de faldgruberne.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.