KAN DET PATENTERES?
KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

Der er ikke altid ligetil

Det kan være svært at forstå OM DU KAN PATENTERE det du har opfundet eller udviklet. Det er ikke nemmere at vide, hvordan du finder ud af om du kan.
Vi har lavet kurser til dig, som forklarer præcis hvad du skal gøre. Find ud af om du kan og bør patentere din opfindelse.

Opfindelses- & patentviden
1) HVAD KAN DU SELV GØRE for at komme tættere på dette mål om at finde ud af om det kan patenteres.
2) Forklaringen på HVORFOR det er vigtigt at du får PROFESSIONEL RÅDGIVNING i din specifikke sag - ud over det du kan gøre selv.
3) Hjælper dig med at FORSTÅ hvad din PATENTRÅDGIVER gør og hvad du kan forvente af processen.
4) Hvordan kan du gøre det nemmere for  din PATENTRÅDGIVER at hjælpe dig. Du lærer f.eks. hvordan forbereder dig og hvilket materiale du skal have klar inden dit første møde med ham/hende og hvordan du sparer penge pga. denne forberedelse.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.