PATENT & PATENTANSØGING
KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

Du vil gerne have et patent udstedt.
Det skal beskytte dit produkt mod at blive stjålet eller kopieret? Start med en stærk patentansøgning, der er resultat af solidt håndværk.

Få et overblik
I disse kurser kan du få et overordnet overblik over den nødvendige patentviden du har brug for. Lær hvad der skal til for at skrive en god patentansøgning og de trin i patentskrivningen du skal kende til.

I andre kurser går vi mere I DYBDEN med forklaringer og BAGGRUNDS-INFORMATION og "BEST PRACTICE". Vi har også ARBEJDSDOKUMENTER til dig, som du kan bruge til arbejdet med din opfindelse og patentansøgninng.

Procedurer & valg
Få overblik over de ting der skal gøres overfor myndighederne, for at komme fra opfindelse til udstedt patent. Der findes forskellige veje til at få patent i de lande du har behov for - vi viser dig de muligheder du har og hjælper dig med at forstå hvilke muligheder der er bedst afhængig af din situation.

Tips & Tricks
Få tips og tricks til at udskyde nogle af omkostningerne til et senere tidspunkt hvor du ved mere om det kommercielle potentiale, som dit produkt faktisk har.

Brug din patentviden
Lær også hvordan du bruger din patentviden bedst i forbindelse med planlægning af skrivearbejdet med en god patentansøgning.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.