KOM IGANG- LÆR LIDT AF DET HELE
KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

Begynder-guide & mere
Er OPFINDELSER og PRODUKTUDVIKLING nyt for dig? Har du brug for grundlæggende PRODUKTBESKYTTELSES- & PATENTVIDEN? Er du lige startet i et job i et firma hvor innovation og produktudvikling er centralt? Måske er du lige blevet selvstænding med dit EGET FIRMA som iværksætter, hvor du udvikler dine egne produkter?

Uanset hvad, så har du brug for den viden vi kan give dig om produktbeskyttelse og patenter. Vi har også avancerede kurser, men ofte er det en god idé at få et godt fundament af basisviden før man går til næste niveau.

Grundlæggende produktbeskyttelses- & patentviden
Vores serie af grundlæggende kurser kan du bruge til at opbygge din produktbeskyttelses- og patentviden. Et eksempel på et godt sted at starte er vores STARTER KIT. Disse kurser dækker den viden du allermest har brug for når du begynder at arbejde med produktbeskyttelse og patenter, så du kan være mere sikker omkring produktbeskyttelse og de vigtigste begreber.
Når du har taget disse kurser er du klædt på til at tage de mere avancerede kurser.

Ikke kun for nybegyndere
Vores basiskurser er ikke kun for nybegyndere, men egner sig også til dig der har brug for at genopfriske din viden. Det kan være svært at huske alt om produkt- og patentbeskyttelse, hvis man ikke arbejder med det hver dag.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.