SAMARBEJDER & KOMMUNIKATION - FÆLDER
KOMMER SNART
- DER KOMMER SNART FLERE KURSER I DENNE KATEGORI

DENNE KURSUSKATEGORI HANDLER OM:

Det er ikke risikofrit
At arbejde sammen med andre kan være helt centralt for at du kan udvikle et godt produkt. Men du skal være opmærksom på at samarbejder IKKE er RISIKOFRIE!

Undgå almindelige fejl
Lær hvordan du MINIMERER RISIKOEN for at et eller flere af de problemer vi beskriver nedenfor opstår. Vi lærer dig at undgå faldgruberme og guider dig til hvad du må gøre og hvordan du på en sikker måde kan tale om din idé, opfindelse eller produkt. Og vi fortæller dig hvordan du gør det uden at ødelægge dine fremtidige muligheder for at beskytte dit produkt!

Når du taler om tingene
DU SKAL VIDE at HVER GANG du diskuterer, taler om, viser eller sælger dit produkt til nogen INDEN du har brugt et af de 8 værktøjer til produktbeskyttelse, så LØBER DU EN RISIKO - uden at du nødvendigvis er bevidst om det:
Risici

Hvert af disse problemer kan opstå med (ond) vilje eller ved et uheld - og i en hvilken som helst form for samarbejde. Du kan lære om hvornår du skal være ekstra omhyggelig og opmærksom i vores kurser.

Brug din viden
Brug din produktbeskyttelses- og patentviden fra vores kurser, så det bliver helt naturligt for dig at være opmærksom på de faldgruberne.

Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.

Hvis du sætter flueben i "skriv mig op til PATENTsmarters nyhedsbrev" når du sender en besked via kontaktformularen, vil du via nyhedsbrevet få besked når der er kommet nye kurser på siden. De første 14 dage vil der være særligt gode priser, så hvis du er skrevet på til nyhedsbrevet, er du en af de første der kender til tilbuddet.

Spørgsmål, Kommentarer eller Forslag?

Lad os vide, hvad du synes! Hvis du beslutter at tilmelde dig vores nyhedsbrev på samme tid, sender vi dig en e-mail, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, før du når ud. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev.