VELKOMMEN TIL PATENTsmarterTMs KURSUSHJEMMESIDE

DANSK

Du er landet i den danske version af PATENTsmarterTMs kursusbibliotek.
Hvis du vil tage engelsksksprogede kurser, så klik HER.

Bemærk at den danske  og engelske kursusplatform er fuldstændigt adskilte.

ENGLISH

You entered the Danish version of PATENTsmarterTM's course library.
If you want to access our English courses,  click HERE.

Please note that the English and Danish course platforms are completely separate.

HER KAN DU FÅ KURSER, SÅ DU KAN LÆRE AT BESKYTTE
DIT PRODUKT, DINE IDEER, DINE OPFINDELSER & DIN FORRETNING

PATENTsmarterTM er for dig der gerne vil gøre mere - gætte og stresse mindre!

Her kan du med forskellige kurser dygtiggøre dig i beskyttelse af din egen forretning.

Der er også kurser til dig der har behov for at vide mere om hvordan man patenterer, hvad en opfindelse er og hvad der skal til for at den kan patenteres. Det samme gælder varemærker, designbeskyttelse og andre redskaber du kan bruge.

FIND RUNDT PÅ SIDEN

  • "KOMMENDE KURSER" kan du finde længere nede på denne side, lige under den mørke kasse herunder. Vi er ved at producere kurser og vores kursusbibliotek vokser hele tiden, så du kan se mange kurser med "KOMMER SNART" under overskriften. Skriv gerne til os (info@patentsmarter.dk) hvis du er meget interesseret i et særligt kursus, så prioriterer vi produktionen af det der er vigtigt for dig.
  • Find alle vores kurser ved at vælge "ALLE KURSER" i top-menuen eller længere nede på siden,  efter afsnittet med "KOMMENDE KURSER"
  • Nogle af vores kurser er tilgængelige hele året, mens andre muligvis kun er tilgængelige til tilmelding en gang om året. Lige nu lægger vi dog alle nye kurser op, så snart de er færdige og for kurser med en pris over 300,- kr  giver dig en rigtig god rabat i de første 14 dage. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du besked når de nye kurser er klar til at du kan købe dem. Du kan tilmelde dig nederst på siden. 
  • Hvis du vil gå direkte til de kurser, du har købt, skal du vælge "MINE KURSER" i stedet.

GØR MERE, GÆT & STRESS MINDRE

Vores kommende og nuværende kurser hjælper dig bl.a med at overskue hvad du kan gøre for at beskytte din forretning:
- Så ingen stjæler dine ideer
- Så ingen kopierer dine produkter
- Så du ikke  bliver overrasket af andres rettigheder der kan blokere dit salg
- Så du undgår at investere penge i noget som er "frit tilgængeligt" for andre
- Så du ikke misser muligheden for at beskytte dig, ved at begå fodfejl som kan undgås

30-DAGES-PENGE-TILBAGE GARANTI PÅ ALLE KURSER & ABONNEMENTER

Vi samler på glade studerende. Derfor har vi en 30-dages-penge-tilbage-garanti, som du kan bruge, hvis du ikke kan bruge noget af kursets indhold eller materiale. Vi er stolte af vores produkter, og derfor kan du bede om refusion af dine penge inden for 30 dage fra købsdagen. Vores refusionspolitik gælder for alle vores kurser og abonnementer. Læs mere i herom i vores Forretningsbetingelser.

Tilmed dig vores Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Du får en velkomstgave i form af et kursus, en checkliste eller andet brugbart om produktbeskyttelse. Du vil modtage nyheder, informationer og tilbud om konkurrencer og gratis kurser. Når du trykkerpå "tilmeld" knappen, accepterer du samtidig vores Privatlivspolitik & Forretningsbetingelser. I den første email du får fra os, beder vi dig bekræfte endnu engang at du gerne vil modtage emails fra os. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.

ANSVARSFRASKRIVELSE

PATENTsmarterTM er en informations-og uddannelsesplatform, denne hjemmeside drives af European Patent Attorneys, navnlig grundlæggeren og ejeren af PATENTsmarterTM. Læs vores Forretningsbetingelser inden du bruger information fra denne hjemmeside.

Giver PATENTsmarterTM juridisk rådgivning?
Oplysninger og materiale, der gøres tilgængelig via denne hjemmeside er ikke juridisk rådgivning, men information og undervisning i produktbeskyttelses- og patentspørgsmål og praksis, og der gives ingen garanti for at al information er opdateret med den gældende nationale/internationale lov. Du kan bruge materialet på hjemmeside til at forberede dit arbejde og samarbejde med for eksempel din patentrådgiver. PATENTsmarterTM er ikke et patentrådgivningsfirma og yder ikke juridisk rådgivning.

Brug informationen, men husk at få rådgivning
Du bør ALTID bede din patentrådgiver om en vurdering af din specifikke sag, før du tager endelige beslutninger om hvad du vil gøre ift. for eksempel din produktbeskyttelse, patentstrategi eller patentansøgning. Din sag skal altid vurderes individuelt og der kan være yderligere juridiske eller strategiske overvejelser som ikke er gennemgået i vores kurser og som kan være afhængig af din specifikke situation.